Advert
  1. Haberler
  2. Yerel Haber
  3. Gazeteciler Derneğinden Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e anlamlı ziyaret

Gazeteciler Derneğinden Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e anlamlı ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SOLMEDYA-  İstanbul Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği  başkanı Ufuk Bulut  ve yönetimi  Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e ziyaret gerçekleştirdi. Çekmeköy Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette gazeteciler, Orhan Çerkez’e başarılar diledi.

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği  başkanı Ufuk Bulut, derneğin kuruluş amacını ve bugüne kadar yaptığı çalışmaları özetleyerek anlattı. Toplantıya katılan 1 Yıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz ve Üsküdar Gazeteciler Derneği Başkanı Yaşar Kaba da kendi derneklerinin çalışmalarını anlattılar. 

Gazetecilerin bu anlamlı ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu söyleyen, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez,  gazetecilere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, amaçlarının “Çekmeköy’ün marka değerini yükseltecek projeler üzerinde çalıştıklarını, yapmış olduğumuz çalışmalarımızı siz gazeteciler sayesinde topluma duyurmuş oluyoruz. Yapmış olduğunuz haber  ve toplumu bilgilendirme desteğiniz bizim için çok önemlidir, tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Ayrıca, basının eleştirilerini ve önerilerini her zaman dikkate aldıklarını vurguladı.

Toplantının sonunda gazeteciler, Orhan Çerkez’in halktan biri olarak samimiyetini ve başarısını takdir ettiklerini ifade ettiler. Ufuk Bulut, dernek olarak Çekmeköy’e olan desteklerinin süreceğini belirterek toplantıyı sonlandırılmış oldu. Başkan Çerkez ise katılımcıları kapıya kadar uğurlayarak nezaketini gösterdi. Bu ziyaret, Çekmeköy’ün geleceği adına önemli bir işbirliğinin sinyallerini verdi.

Gazeteciler Derneğinden Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e anlamlı ziyaret
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin