Advert
Özgür KARAKAYA

Volim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Sırpça’da sevgi anlamına gelmektedir. Beyaz şarap karışımı ve tatlandırıcı katılmış alkol sınıfında yer almaktadır.Alkol oranları: 6.9 ve 14.4 tür. Kır Bıyık Holding tarafından satışa sunulmuştur.
Alkol tüketicileri arasında alkollü kokteyl şeklinde de anılmaktadır. Özellikle şekerli içki sevenler için de oldukça keyif vericidir.Meyveli soda içiyormuş hissini de verebilmektedir.
İçimi de rahat ve tüketimi kolay olmaktadır. Genelde soğuk olarak servis edilmektedir.Tekel bayilerinde bulmak mümkündür. Klüp veya konser içkisini de andırmaktadır.
Volim’in çeşitleri şunlardır; Karpuz,kavun,elma,çilek,hindistancevizi,orman meyvelisi vb.dir. Ayrıca enerji içeceği ve kolalı çeşitleri de mevcuttur.Volim’in en güzel çeşidini belirlemekse, kişisel damak zevkine bağlıdır.
Bu sebeple en güzeli olanı seçmek için farklı çeşitleri denemek ve kendi zevkinize uygun olan bulmak önem kazanır.Votka,Cin,veya Rom gibi damıtılmış içkilerde de karıştırılarak da tüketilmektedir.
Tek başını da içilebilir.Volim’in yanında taze meyveleri dilimleyip bir tabak hazırlanabilir. Kuru yemiş ve atıştırmalık gıdalar bulundurulabilir. Dilimlenmiş turşu,cips,kraker de bunların yanında tercih edilebilen ürünler arasında yer almaktadır.
Volim’in sarhoş edici etkisi de , kişiden kişiye göre değişir.Alkol toleransı düşük olan kişiler de bir şişe bile çakırkeyif yapabilmektedir. Ancak, daha yüksek toleransa sahip kişiler için etkisi daha az olabilmektedir.
Özgür Karakaya

Volim
Yorum Yap
Advert

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin