Advert
Orhan UZEL
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Yazarlar
  4. Kılıçdaroğlu muhakkak değiştirilecektir !!!

Kılıçdaroğlu muhakkak değiştirilecektir !!!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Devlet imkanlarını kullandılar, montaj kaset yaptılar, yalan söylediler” yakınmalarını bırakın! Siyasi partilerde aşağıdan yukarıya demokratik, yukarıdan aşağıya merkeziyetçi bir eleştiri ve özeleştiri mekanizması vardır! 2011 itibariyle bugüne kadar görev yapan ve seçim kaybeden tüm MYK üyeleri ile birlikte özeleştiri yaparak parti koltuklarını bırakın!!!

 

CHP Sayın Kılıçdaroğlu yönetiminde; 2011 milletvekili seçimlerinde 27 küçük ilde, 2015 Haziran milletvekili seçimlerinde küçüklü büyüklü 45 ilde ön seçim yapmıştır.. 2011 seçimlerinde 54 ilde, 2015 Haziran seçimlerinde 36 ilde, 2015 Kasım, 2018 Haziran ve 2023 Mayıs milletvekili seçimlerinde hiçbir ilde önseçim yapmamış, merkezden atamış, istediği kişileri milletvekili yapmıştır! AKP de bile üç dönem kuralı varken, bugün 4,5,6,7 kez milletvekili olanlar vardır! 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde istediği kişileri belediye başkanı, hatta belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi yapmıştır!

 

Her seçimden sonra; bütün kusur onlardaymış gibi şimdi sayısın unuttum 10 veya 12 kez MYK üyelerini yani 200’den fazla kişiyi değiştirmiştir! Sürekli olarak sağ görüşlü kişileri milletvekili, belediye başkanı, belediye ve il genel meclis üyesi, danışman yapmıştır! Parti Üyeleri herhalde bunu sorgulamaz sanmaktadır, veya üyelere değer vermemektedir!

 

Sayın Kılıçdaroğlu; yüzünde sürekli tebessüm ifadesi ile görünen, demokrat olduğu sanılan bir TEK ADAM’dır… Hatta Sayın R. Tayyip Erdoğan’dan daha fazla bir TEK ADAM’dır… Bölgeciliğe, ırkçılığa, mezhepçiliğe karşı biri olarak kusura bakmayın; 2011 itibariyle; tüm seçimlerde kendi bölgesinden, ülkemizin en küçük ilinden, yani Tunceli kökenli kaç milletvekili, kaç belediye başkanı, kaç belediye ve il genel meclisi üyesi seçtirilmiştir?

 

CHP’de Baykal’dan daha fazla seçim kaybetmiştir! beş milletvekili, üç cumhurbaşkanlığı, iki yerel seçim, iki referandum olmak üzere toplam da 12 seçim kaybetmiştir! Kendi iradesi ile bırakmaz ise il kongrelerinde il başkanları eliyle seçilecek olan, kendi lehine olduğunu düşündüğü, kurultay delegeleri tarafından değiştirilecek, kendi yarattığı parti oligarşisi ile birlikte parti yönetiminden uzaklaştırılacaktır!

 

Devlet kurmuş partimizin kurultay delegeleri geleceği düşünerek, parti oligarşisi ve genel başkanı değiştiremez ise, Türkiye’nin bugünkü siyasi ortamında olduğu gibi parti ortadan ikiye bölünecek ve 2024 yerel seçimlerinde hezimete uğrayacaktır…

 

Kılıçdaroğlu muhakkak değiştirilecektir !!!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin