Advert
Burhanettin YILMAZ
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Yazarlar
  4. Tuzla CHP’de 400 Delege Nerede!

Tuzla CHP’de 400 Delege Nerede!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bugün Tuzla ilçe başkanı Hasa Ulvi Zengin, iki defa 6000 parti üyemize genel başkanımız Özgür Özel’in katılacağı etkinlik için,

“ Değerli Büyük ailemiz,

Genel başkanımız Sn. Özgür Özel Bugün saat 12,30’da Tuzla Belediye’mizi ziyaret edeceklerdir.

Genel Başkanımızın gelişine eşlik etmek, belediye binası önünde karşılamak için tüm komşularımızı bekliyoruz” diye mesaj attı.

Genel Başkan Özgür Özel belediyeye gelerek ziyareti gerçekleştirdi, kendisine il başkanı Özgür Çelik ve milletvekilleri eşlik etti. Belediye Başkanımız Eren Ali Bingöl ve bazı partililer genel başkan özel ve heyetini karşıladı.

Genel başkanın karşılanması sonrası,  partiye gönül veren Enver Gümüş bir mesajla tepkisini ve üzüntüsünü Aydınlı Whatsap grubunda, “300.000 kişilik Tuzlada 300 kişi ile Ana muhalefet partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i bugün Tuzla’da karşılayamadı. Sn. Başkanımız Eren Ali Bingöl’ü Millet Vekillerimize ve Sn. Başkan Özgür Özel’e Mahcup ettik Nerede Yanlış yaptık neden 300 kişiyi toplayamadık. CHP Tuzla Teşkilatı için bir utançtır. Ben şahsen bu durumdan utanıyorum.” Diye paylaşım yaparak haklı bir tepki koymuş.

Bu yazıyı kaleme alarak kimseyi eleştirmek, birilerini karalamak gibi bir niyetim yoktur. Şahsen ben de yatalak kardeşimin bakıcısının Cumartesi günleri izinli olması nedeniyle katılamadım. Benim söylemek istediğim, geçmişte yapılan yanlışlıklardan ders çıkaralım.

Sormak gerekir partide seçilen 400 delege nerede… Kendini seçtirmek için parti ile alakası olmayan, aşiret bağlantısı ile delege yaparsan, sonuçlarını da kabul etmek zorunda kalırsın.

Koltuk, makam ve mevki uğruna partide yıllardır emek veren aktif olan üyelerimizi yok saymayalım, görmezlikten gelmeyelim. Seçim dönemlerinde okul, kat sorumluları, sandık görevlisi olan üyelerimizi gerekirse delegelik konusunda ödüllendirelim.

Artık 32 yıl sonra alınan bir belediye var… Uzun yıllar sosyal demokrat ve halkçı belediyeciliğin devamı ve genelde iktidar için güçlü örgüt, güçlü ilçe yapılanmasını hayata geçirmek gerekiyor. Bu anlamda herkes ön yargılarından kurtulmak zorunda… Parti içinde dayanışma ve uzlaşı kültürünü hâkim kılmalıyız.

Parti içi demokrasi, ülke için iktidar hedefimizi uzlaşarak, dayanışma içinde olarak, uzlaşarak gerçekleştirebiliriz. Tüm partililer olarak diyalog kanallarını birbirimize açık tutmalıyız. Ortak akıl yarınlarda başarıyı getirecek inancıyla CHP Tuzla Örgütümüzü duyarlılığa davet ediyorum.

Tuzla CHP’de 400 Delege Nerede!
Yorum Yap
Advert

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 5 Ekim 2024, 20:04

    Parti içi demokrasi kadar ahlakda önemlidir.O kalmadı, Parti delegelerle kemiklesir, üyeler ve gönüllülerle canlanır.Demekki parti tarihini bilen samimi insanlar yönetimlere gelmeldir.

    Cevapla
  2. 5 Ekim 2024, 16:54

    utandım, sıkıldım,öfkelendim.Yakıci bir güneş altında beklemekte cabası.Burhanettin bey kardeşim 17 mahalle var her mahalleden 17 kişi gelseydi 170 kişi yapardı.İlce yönetımi kadın kolları gençlik kolları meclis üyeleri delegeler derken sayı bir hayli artardı.Yazık çok yazık.Organize sıfırdı sıfır.Haykıracagım çok şey var dişim dilimi kesiyor.

  3. 5 Ekim 2024, 16:39

    Burhan Bey kaleminize sağlık notlu su bir gününe yazdıklarınıza katılıyorum 32 yıl sonra gelen galibiyetin değerini bilmemiz lazım tüm üyelerimizi özveriye davet ediyorum

    Cevapla
Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin