Advert
Burhanettin YILMAZ
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Yazarlar
  4. Tuzla Belediyesinin Zeki Aydın’ı görevde tutması ilginç bir durum değil mi?

Tuzla Belediyesinin Zeki Aydın’ı görevde tutması ilginç bir durum değil mi?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zeki Aydın’ın Tuzla Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde görevde tutulması gerçekten dikkat çekici bir durum. Özellikle suçlamalar ve hapis cezası göz önüne alındığında, bu durumun nasıl yönetildiği merak uyandırıyor.

Tuzla Belediyesi’nin Emlak ve İstimlak Müdürü Zeki Aydın,  Şadi Yazıcı’nın başkan olduğu AKP döneminde ihaleye fesat karıştırma, ‘resmi belgede sahtecilik’, ‘edimin ifasına fesat karıştırma’ ve ‘ihaleye fesat karıştırma’ suçlarından toplamda 33 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu süreçte dahi görevinden alınmadı.  Akıllara Zeki Aydın’ı koruyan gizli güç acaba kim olabilir düşüncesini akıllara getiriyor.

Belediye yönetimindeki değişikliklere rağmen görevinde kalmış olması, kamuoyunda tartışmalara yol açabilir.

Ancak daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulması gerektiğini unutmayalım. Solmedya olarak Emlak ve İstimlak müdürlüğünün bağlı olduğu başkan Yardımcısı Murat Korkmaz’ın bu konuda kamuoyunu bilgilendirmesinde yarar görüyoruz.

CHP’nin yerel seçimleri kazanarak belediyeyi devralmasına rağmen ‘resmi belgede sahtecilik’, ‘edimin ifasına fesat karıştırma’ ve ‘ihaleye fesat karıştırma’ suçlarından toplamda 33 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan birinin görevinde kalması ilginç bir durum, değil mi?

Tuzla Belediyesinin Zeki Aydın’ı görevde tutması ilginç bir durum değil mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin