Advert
Burhanettin YILMAZ
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Yazarlar
  4. Kadın ve Gençlik Kolu seçim Hassasiyeti

Kadın ve Gençlik Kolu seçim Hassasiyeti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yerel Seçimlerde başarılı olan CHP, Kadın ve Gençlik kolu Başkanlık seçimlerine kilitlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yerel seçimlerdeki başarısının ardından, Kadın ve Gençlik kollarının başkanlık seçimlerine odaklanmış durumda.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, partinin kadın üye oranını yüzde 36’ya yükselttiğini ve 163 bin 233 yeni kadın üyeyi partiye kazandırdıklarını belirtmiş. Ayrıca, yeni bir çalışma başlatıldığını, bu kapsamda “Eşitlik Gelecek” sloganıyla bir dizi toplantılar yaparak kadınların parti içinde erkelerle eşit oranda üye sayısına ulaşmayı hedeflemektedir.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın hedeflediği noktaya gelmesinin önünde kimsenin fark etmediği engeller var.  Özellikle bu konunun altını çizmek ve hatırlatmak istiyorum.  CHP örgütündeki kadın ve gençler bu partinin üyeleridir. Hangi makam ve hangi koltukta olursa olsun, kimse bu seçimlere müdahale etmemelidir.  Kadınlar ve gençler özgür iradeleri ile demokratik seçimlerini yapmalarına fırsat verilmelidir.

İlçe yönetimlerinin birlikte çalışmak istediği kadın ve gençlik kolu seçimlerinde taraf olması bir nebze kabul edilebilir ama seçilmiş belediye başkanlarının dolaylı da olsa taraf olmaları kadın ve gençlerimizi küstürebilir, bundan parti zarar görür.  Aklı salim bir başkan 2028 genel seçimlerinde iktidar olabilmenin yolunu parti içi seçimlerde tarafsız olmalı ve tüm adaylara eşit mesafede durmalıdır.

Kadın ve Gençlik kolu Başkanlık seçimlerine katılacak tüm yoldaşlarımız başarılar dilerim.

 

 

Kadın ve Gençlik Kolu seçim Hassasiyeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin