Advert
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Demokrasi Cephe İttifakından Halkı Bilgilendirme!

Demokrasi Cephe İttifakından Halkı Bilgilendirme!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Getting your Trinity Audio player ready...

TBMM Bileşenleri ekonomik krizden kurtuluş reçetesi olarak görülen ancak temelde Türkiye ekonomisinin bastırılmasını hedefleyen Mehmet ŞİMŞEK’in IMF Güdümlü Mafya mantıklı halkımızı haraca kesen Duyunu Umumiye uygulamalarına destek verirken Türkiye’yi bölme ve ulusal bilinci yok etmek üzere yeni bir tiyatro sergilemektedirler. Bu gidişata ben kısa sürede son verilmezse hem batı hem doğu bloğunun bölüşüm ve paylaşım masasında meze olacağız.

Devam eden yeni anayasa ve çözüm süreci, kriz ve savaş söylemlerini lanetliyoruz. Halkımızı devam eden DEMOKRASİ CEPHESİ İTTİFAKINA destek vermeye davet ediyoruz.

DEMOKRASİ CEPHESİ İTTİFAKI AŞAĞIDA ÖRNEĞİ VERİLEN UYGULAMALARLA İLK YÜZ GÜNDE BÜTÜN SORUNLARIMIZI ÇÖZMEYİ VAAT ETMEKTEDİR.

 

– Türkiye’nin düşmanı olmayacaktır, olmamalıdır. Bizim en büyük caydırıcı gücümüz ve silahımız barış ve özgürlüktür.

– Türkiye’nin ne Batı ne de Doğu Bloğu silah sistemlerine ihtiyacı vardır. F-16, EUROFIGHTER, KAAN, ALTAY, TCG ANADOLU, S-400 gibi oyuncaklar çöptür, rüşvettir. Bunları isteyenlere satabiliriz. İlk yüz günde dünyanın en caydırıcı güvenlik gücünü beş kuruş vermeden yeniden yapılandırabiliriz.

– Rehberimiz bilim, hedefimiz çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmaktır.

– Üretime katkısı olmayan bütün ideoloji ve öğretileri eğitim – öğretim sistemi dışına çıkaracağız.

– Halkımızı ayrıştırıcı hiçbir kişi veya tarihsel olayın kamuoyunda tartışılmasına izin vermeyeceğiz. Devletin kurumları içinde verili değerlendirmeleri analiz ederek ne yapacağımıza bakacağız.

– TBMM.de çalışan, çalışmış ve çalışacak bütün milletvekili özlük haklarını asgari ücrete eşitleyip, milletvekilliği, bakanlık, cumhurbaşkanı emeklilik sistemini tamamen ortadan kaldıracağız.

– Cumhurbaşkanı dahil hiçbir makam ve mevki için makam aracı tahsis etmeyeceğiz.

– Çalışan ve emekli maaşı farkını sıfırlama yönünde proğramımızı açıklayacak ve ilk adımları atacağız.

– Reel sektöre vergi muafiyeti getireceğiz.

– Hedefimiz her türlü işlem vergisini binde birin altına çekmek olacaktır.

– Kredi ve sübvansiyonlar sadece ve sadece üretimde rekabetçi modernizasyon projelerine, konut üretimi için verilecektir.

– Eyleme dönüşmediği sürece hiçbir siyasi görüşü yargılamayacağız.

– Güvenlik güçlerimiz bütün ihbarları yeterli emare ve delil ile birlikte ele alacak ve hiçbir suç cezasız kalmayacak.

– 10 KASIM 2024 tarihine kadar DCİ’na katılımda bulunan ve pişmanlıklarını yazılı olarak beyan eden özel ve tüzel kişiler için ilk seçim sonrası af ilan edilecektir. Daha sonra af ve iyi hal uygulamaları anayasadan çıkarılacaktır.

– Ülke içindeki mafya ve yasadışı örgütler lider kadroları ile birlikte etkisiz hale getirilecektir. Yurtdışındaki terör örgütlerinin tasfiyesi için ilgili ülkelere mühlet verilecektir.

– Bütün yasadışı işler ve işlemler kontrol altına alınacaktır.

– Vatandaşlarımızın ihbar ve tanıklık ücretleri en yüksek memur gündeliğinden az olmayacaktır.

– Güvenlik güçlerinin tamamı vücut kamera kaydı ile takip edilecektir. Güvenlik güçlerine direnenlere tehdidin derecesine göre doğrudan ateş edilecektir.

– Tek bütçe, tek halk, tek dil, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkeleri aleyhine söylem ve tutum geliştiren özel ve tüzel kişiler hakkında terörist olarak işlem yapılacaktır. İktidarımızda ABD ve diğer ülkeler teröristlere karşı hangi işlemi uyguluyorlarsa biz de aynısını uygulayacağız.

Kısacası, halkımızı, ülkemizi planlı darbe, kriz ve savaş provokasyonlarına karşı uyanık olmaya, TBMM’ni derhal ve en kısa sürede erken seçime zorlayacak meşru müdafaa eylemlerine destek vermeye davet ediyoruz.

SAYGILARIMIZLA

DEMOKRASİ CEPHESİ İTTİFAKI

Demokrasi Cephe İttifakından Halkı Bilgilendirme!
Yorum Yap
Advert

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin