Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İBB’nin park malzemeleri neden Sakarya’da?

İBB’nin park malzemeleri neden Sakarya’da?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

** İstanbul’dan Sakarya’ya Taşınan Kent Ormanı Malzemeleri **

Muzaffer G., 17 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde orman şefi olarak görev yaptı. 2024 Mayıs’ında emekli olan G., son görev yeri olan Kemerburgaz Kent Ormanı’ndaki malzemeleri bir kamyona yükleyerek Sakarya’ya taşıdı.

Bu malzemeler arasında banklar, şemsiyeler ve sobalar gibi kent ormanını kullanan İstanbulluların faydalandığı eşyalar vardı. Değeri yüzbinlerce lirayı bulan bu eşyalar, G.’nin Sakarya Pamukova’daki evinin deposuna götürüldü.

İBB’ye ait banklar da evinin bahçesine yerleştirilen malzemeler arasındaydı. G., bu bankları 25 bin liradan satışa çıkardığı gibi, bir tanesini de yerel camiye bağışladı.

İBB’nin haberdar olmadığı bu olay, Sözcü gazetesinin incelemeleri sonucu ortaya çıktı. G.’ye ulaşan gazeteciler, iddiaları önce reddetti ancak görüntülerin varlığını öğrenince eşyaları “çürük malzemeler” olarak aldığını söyledi.

Görüntülerdeki eşyaların çürük olmadığı açıkça görülürken, G.’nin bahçesinde İBB’ye ait bankların kullanımı da iddiaları doğruluyor.

İBB yetkilileri, İstanbullulara ait malzemelerin özel bir mülkte bulunmasının kabul edilemez olduğunu belirtirken, eşyaların geri alınması için atılacak adımlar henüz netleşmedi.

İBB’nin park malzemeleri neden Sakarya’da?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin