Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Besle kargayı oysun gözünü! Vahşice katledilen pastacı cinayetinde ceza belli oldu

Besle kargayı oysun gözünü! Vahşice katledilen pastacı cinayetinde ceza belli oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pastacı Ustasının Vahşi Cinayeti

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki bir pastanede çalışan Serdal Bayram, patronu Kadir Güngör’ü acımasızca öldürmekten suçlu bulundu.

Bayram, borcunu isteyen Güngör’ü soğukkanlılıkla kurşun yağmuruna tuttuğunu itiraf etti. Ancak iddiasının aksine, yapılan otopsi raporu, Güngör’ün ayaklarına değil, ölümcül bölgesine ateş edildiğini ortaya koydu.

Tanıklar, Bayram’ın daha önce de patronuna küfür ve hakaretlerde bulunduğunu ve aralarındaki tartışmanın silahlı saldırıyla sonuçlandığını ifade ettiler. Bayram’ın işlediği başka suçlardan sabıkası vardı ve iş bulmakta zorlanıyordu. Acıyan Güngör, genç adamın kötü alışkanlıklara yönelmemesi için onu işinde tutmuştu.

Ancak Bayram’ın patronuyla süren tartışmaları ve işyerine ait aracı izinsiz kullanması nedeniyle ilişkileri bozuldu. Cinayetin ardından Bayram, patronunun belindeki silahı aldığını ve kendini korumak için ateş ettiğini iddia etti. Ancak bu iddia, tanık ifadeleri ve yapılan incelemelerle çürütüldü.

Mahkeme, Bayram’ın tartışma sırasında öfke ve nefretle hareket ettiğine ve küfürleşmenin kasten öldürme suçunda tahrik nedeni oluşturmayacağına karar verdi. Sanık ayrıca pişmanlık duymadığı ve yargılamayı yönlendirmeye çalıştığı için cezasında indirim yapılmadı.

Sanık Serdal Bayram, müebbet hapis cezasına çarptırıldı ve tutuklandı. Geride, gözyaşlarına boğulmuş bir eş ve yetim kalan çocuklar kaldı.

Besle kargayı oysun gözünü! Vahşice katledilen pastacı cinayetinde ceza belli oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin