Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İmamoğlu’ndan iktidara ‘sokak hayvanları’ çağrısı: Bu yanlıştan dönün

İmamoğlu’ndan iktidara ‘sokak hayvanları’ çağrısı: Bu yanlıştan dönün

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SOLMEDYA – İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Vakıf Kurban Bağışı Konserve Dağıtımı’nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, Meclis Komisyonu’ndaki sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifi hakkında, “Hayvan hakları konusunda Meclis’teki süreci takip ediyoruz. Ne yazık ki belediyelerle bağlantı kurulmadan hazırlanan bu teklif, belediyelere aşırı yük ve sorumluluk getiriyor. Bunu kabul etmiyoruz” dedi.

“İçeriğine girmiyorum. Bu işi uygulayacak olan belediyeler” diye konuşan İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu masada biz yokuz. Belediyeler, ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları yok. Sonra demokrasi, özgürlük lafları ediliyor. Böyle bir çözüm arayışı Türkiye’deki tüm belediyeleri zor duruma sokar. Oturup konuşalım, toplumsal vicdanı, bütçe yönetimini göz önünde bulunduralım ve bütüncül düşünelim.”

İktidara da çağrı yapan İmamoğlu, “Her kanun adımını yanlış atarsanız, bir düğmeyi yanlış iliklerseniz sıkıntı çekilir. Yapmayın bunu milletimize, kurumlarımıza. Bu yanlıştan dönün. Oturalım, konuşalım, bunun yöntemi var” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi hakkında da konuşan İmamoğlu, “Süreci takip ediyoruz. İhale süreci şeffaf ilerlemiyor. İnceleyeceğiz” dedi.

İmamoğlu’ndan iktidara ‘sokak hayvanları’ çağrısı: Bu yanlıştan dönün
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin