Avcılar Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı: Yüzde 100 zam yapıldı

Avcilar-Belediyesinde-toplu-sozlesme-imzalandi-Yuzde-100-zam-yapildi.jpeg

Avcılar Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Avcılar Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine kamu emekçileri ile Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara katıldı.

Tüm çalışanların Toplu İş Sözleşmesi’nden (TİS) doğan mali ve sosyal haklarına yüzde 100 zam, yılda 6 ikramiye, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara 1 ikramiye, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli personele 1 ikramiye, TİS miktarının yüzde 5’i kadar büyükşehir yaşam desteği ödentisi ve TİS miktarının yüzde 40 yemek ücreti başta olmak üzere birçok kazanım elde edildi.

“2 YILLIK SÖZLEŞMEMİZ HAYIRLI OLSUN”

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İçinde bulunduğumuz bu kötü gidişatın sebebi, 22 yıldır bizi yöneten AKP iktidarıdır. Her ne kadar iyileştirmeler yapılsa da bunun yeterli olmadığının ilerleyen zamanlarda yeterli olmayacağının farkındayız. İçerisinde bulunduğumuz koşullara rağmen elimizden geldiği yetkiyi kullanmak ve katkıyı sunmak, iyi niyetli davranmak iki tarafında masada ortaklaştığı esas konulardan bir tanesiydi. Gayet verimli, yapıcı, karşılıklı müzakereyi iyi götürdüğümüz bir süreç oldu. Ben buradan sizlere baktığımda yol arkadaşları görüyorum. Her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim. 2 yıllık sözleşmemiz hayırlı ve uğurlu olsun.”

Exit mobile version