Advert
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Valizler yanlışlıkla Mısır’a gitti: İçindeki eurolar kayboldu

Valizler yanlışlıkla Mısır’a gitti: İçindeki eurolar kayboldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SOLMEDYA – Almanya’nın Düseldorf kentinden İstanbul’a inen uçakta iki gurbetçi ailenin para dolu valizleri yanlışlıkla Mısır’a gönderildi. Valizler günler sonra sahiplerine teslim edildi ancak içlerinde on binlerce euro geri gelmedi.

Almanya’dan Türkiye’ye gelen iki gurbetçi ailenin valizleri uçakta kayboldu. Binlerce euronun kaybolduğu olay Düseldorf-İstanbul uçağında yaşandı. Uçakta, el bagajı için yer olmadığının söylendiğini iddia eden aile, içi para dolu bagajı görevliye teslim etti.

SAATLER GEÇTİ VALİZ GELMEDİ

Show TV’nin haberine göre, Murat Gök, uçaktan inerek bagajını beklemeye başladı. Aradan 4 saate geçmesine rağmen bagaj bir türlü gelmedi. İddiaya göre yetkililer ilgilenmedi ve geçiştirdi.

VALİZİN MISIR’A GİTİĞİNİ ÖĞRENDİ

Gök ardından, yanlış barkod sonucunda valizin Mısır’a gittiği öğrenildi. Aile 5 günün ardından Mısır’a giden valizi teslim aldı ve valizi açan aile parasının içinde olmadığını gördü.

Gök şunları ifade etti:

‘TESADÜF OLAMAZ’

“Biz bir ihmaller silsilesine rastladık. Valimizin içinde 9 bin 950 euro vardı. 450 yolcu içinde iki tane para taşıyan el bagajının kaybolması bence tesadüf olamaz. Yeni yıla maalesef karakolda girdik. El bagajımızın ısrarla uçakta yer olmadığı söylenerek uçağın altına verilmesi söylendi.

Vermek istemedik ama… Bizimle birlikte bir ailenin daha valizi kayıptı orada. Yanlış barkodlama basılmış bize söylenen valizin Mısır’a gittiği. Valizimi açtık ve içinde paramızın olmadığını gördük. İki tane bavul kayıp apronda. Bizim önümüzdeki ve arkamızdaki herkes Sabiha Gökçen barkodu basılıyor da neden iki tane içinde para olan el bagajlarına başka barkod basılıyor.”

DİĞER VALİZDE 22 BİN EURO VARDI

Diğer gurbetçi ailenin kaybolan valizinde ise iddiaya göre 22 bin 900 euro vardı. Gök, hakkını aramak için hukuki yollara başvuracağını açıkladı. (HABER MERKEZİ)

Valizler yanlışlıkla Mısır’a gitti: İçindeki eurolar kayboldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin