Advert
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP’li vekiller, ‘aday belirleme raporu’ için ilk saha turunu tamamladı

CHP’li vekiller, ‘aday belirleme raporu’ için ilk saha turunu tamamladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SOLMEDYA – CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görevlendirmesiyle saha çalışmalarına başlayan CHP milletvekilleri, ilk il ziyareti turlarını tamamladı.

Cumhuriyet’ten Sarp Sağkal’ın haberine göre; milletvekilleri gittikleri il ve ilçelerde ilk olarak o bölgedeki CHP örgütünü ziyaret etti. Daha sonrasında meslek odaları, esnaf odaları ve kanaat önderlerini ziyaret eden vekiller, bölge halkıyla da sohbet etti.

Örgütlerle yaptıkları görüşmeleri aktaran vekiller, partililerin en merak ettiği konunun aday belirleme yöntemi olduğunu söylüyor.

Parti yönetimi de vekillerin hazırladığı raporlarla aday belirleme yönteminin şekilleneceğini aktarıyor. Yarın Parti Meclisi’nde bu raporların görüşüleceğini aktaran kurmaylar, “Raporlarda bölgeler için ‘Şurada önseçim olsun, şurada tek aday öne çıkıyor, onun adaylığı açıklanabilir’ gibi öneriler var. Buna göre bizler de aday belirleme yöntemimizi, tek aday öne çıkan yerlerde de adaylarımızı açıklayacağız. Sonrasında saha çalışmaları devam edecek. Düzenli olarak PM toplantıları ve aday açıklamaları yapacağız” diyor. (Kaynak)

CHP’li vekiller, ‘aday belirleme raporu’ için ilk saha turunu tamamladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin