Filiz Balta; Güçlü Bir Tuzla için bende varım

filiz balta

Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılınının ilk yerel seçimler sürecine girmiş bulunuyoruz. Bir CHP Gönüllüsü, neferi olarak, 22 yıldır AKP ‘nin yönetiminde olan Tuzla ilçemizin “Güçlü bir Tuzla” olmasına hizmet edebilmek için yola çıktık. Amacımız Partimizin eşit ve kapsayıcı Sosyal Belediyecilik anlayışımızla ilçemize katkı sunmaktır. Bu nedenle CHP Tuzla Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayıyım.

Ülkemiz Cumhuriyet, Demokrasi, Laiklik düşmanlığı ile parçalanmaya, sultanlık düzeninin getirilmeye çalışıldığı, adaletin yok sayıldığı son 20 yılda tarihinin en büyük çöküşünü yaşarken, yoksulluğun yoksunluğa dönüştüğü bir süreçteyiz. Tuzla’da umudu yeniden yeşerterek halkımızla bütünleşmek ve kurtuluşumuz için mücadelemize yerel yönetimlerden başlıyoruz.

Bu yerel seçimler dönemi, yanında büyük bir rekabeti de getiriyor. İktidar ve ortaklarının izlediği yol; sizlerin de bildiği gibi toplumu kutuplaştırma, ‘’biz-onlar ‘’ gibi kararsız güvencesiz belli gruplara bölerek ayrıştırma, seçmenin kızgınlığını besleyerek, KORKU yaymaları, kendilerinin iktidardan gitmeleri durumunda oluşacak olumsuzlukları hatırlatarak seçmende endişeyi yayarak yol almaya çalışmaktır.

Seçmen beklentileri, farklılıklarının analiz edilmesi, demografik yapısı, istek ve ihtiyaçları, seçmenin duygusal motivasyonu, kızgınlık, korku, heyecan, sevgi, nefret, endişe ve dile getirmedikleri ya da getiremedikleri pek çok duyguları seçmenin karar verme süreçlerini etkileyecektir.

Gençlerin beklentileri, gelecek endişeleri, özel okulda okuyan ya da devlette okuyan ihtiyaç farklılıkları, mahallemizde yaşayan engelli çocuğu olan bir ailenin beklentisi, çalışan kadının beklentisi, ev kadınının beklentisi, şiddet görenin beklentisi, esnafın beklentisi, işçinin, işverenin beklentisi… İşte bizim üzerimize düşen görev bütün bunları seçmenimiz için çok çalışmak, ilgimizle, alakamızla, onlara dokunarak onlar için UMUT AŞILAMAK, UMUT YARATMAK, UMUDA ve GELECEĞE çalışmak olacaktır.

Tüm bu farklı ihtiyaçlara, farklı duygulara sahip seçmen gruplarınının Tuzla’da huzurla yaşayabilmeleri için gerekli stratejileri geliştirmek ve uygulanmasını sağlamakta mücadele etmek için varız.

Eşitlik, adalet ve demokrasinin yerelden başladığı, demokratik ve güçlü bir Türkiye hayalimle Belediye Meclisimizde halkımızın ve aydınlık bir geleceğin sesi olabilmek, kuruluş ilkelerinde eşitliğin, liyakatın ve adaletin savunucusu CHP örgütümüzün vereceği yetkiyle yaşadığım şehre hizmet edebilmek amacı ile İSTANBUL / TUZLA BELEDİYE MECLİS Üyeliği’ne talibim.

Mühendis, FİLİZ BALTA

CHP Tuzla Belediye Meclis Üyeliği A.Adayı

Exit mobile version