Ekin Gökmen, CHP Tuzla Belediye Meclis Üyesi A. Adayı oldu

ekinügökmen

SOLMEDYA – CHP Tuzla İlçe Başkanlığı’na başvuru evraklarını teslim eden genç Ekin Gökmen, örgüt toplantısında yaptığı etkili konuşma ile adaylığını duyurdu. Ekin Dökme yaptığı konuşmada, “Bağımsızlık ve cumhuriyet davası için kalbine sevgi, bilincine bilgi koyarak mücadele edenlere ve mücadelede yenik düşmeyenlere, bu mücadelede yılmayanlara, boyun eğmeyenlere selam olsun.

Güçlülerin önünde boyun eğmeyenlere, yaşamını alın teriyle kazananlara, ekmeğini, emeğini haram lokma bulaştırmayanlara selam olsun.

Demokrasi için şehit olan üç fidana, ezilen, hor görülen, öldürülen Aybike öğretmene, Helin Palandökene, Pınar Gültekin’e ve katledilen nice kadınlarımıza selam olsun. Gezi tutuklusu meslektaşım, idolüm şehir plancısı Tayfun kahramana, yoldaşım Berkin Elvan’a abim ali İsmail Korkmaz’a ve gönüllerini kardeşlikle büyüten barışla büyüten, dostluk ile büyüten özgürlük ve adalet ile büyüten siz örgütümüze selam olsun

Değerli yol arkadaşlarım, yoldaşlarım ben 3 yaşında babasının omzunda bu ilçeye giren, ortaokul yıllarında okulu ile ilçesi arasında mekik dokuyan, gezide gaz yiyerek büyüyen ve şu anda Gebze Teknik Üniversitesi ve bölge planlama bölümünde okuyan genç bir kardeşinizim ve bugün saat 17:30 itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi’nde  büyüyen bu kardeşiniz içinde büyüdüğü ailesi olan vefa borcunu ödemek için Tuzla’yı daha güvenli, dayanıklı, yaşanabilirdir kent haline getirmek ve genç kardeşlerinin sorunlarına çözüm olmak için yolu Atatürk’ün yolu, rehberi Atatürkçülük ve hedefi Tuzlayı çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak için İstanbullumuz ve Tuzlamızın en genç belediye meclis üyesi aday adayı oldum.

Umuttur ki ilk adımı arttıran karanlığı aydınlığa çeviren umuttur.  Ekilen tohumu yetiştiren umuttur özgürlüğün adaletin barışın başına gitmeyi sağlayan umuttur umutluyum değerli yoldaşlar umutluyum Tuzla’yı kazanmak için umutluyum. Kardeşlerim, yoldaşlarım, arkadaşlarım, büyüklerim tek yol tek ihtimal ya kazanacağız ya kazanacağız başka şansımız yok. Yol ayrımındayız yol… Değerli örgütüm sizler 280.000 nüfuslu Tuzla’ya karşı sorumlusunuz, vicdanınıza karşı sorumlusunuz…  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gönültaşları geleceğimiz elimizden alınıyor, yaşamımıza el koymak istiyorlar, umutlarımızı söndürmek istiyorlar, geleceğimizi çalıyorlar, yaşama sevincimizi yok etmek istiyorlar. Karşımızdaki bir siyasi parti değil ülkeyi yağmalamak için örgütlenmiş bir siyasi yapı, ülkeyi yağmalamak için bir araya gelmişler. 21 yıldır ülkemin ve Tuzlamın üstüne karabulut gibi çöktüler. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceklerini çalmak istiyorlar.

Artık buna izin vermeyeceğiz,  önümüzdeki 120 gün boyunca sokaklarda evlerde okullarda esnaflarda çıkan aday kim olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı gibi çalışacağız. Yaratılan korku iklimine boyun eğmeden örgütlü bir şekilde çalışacağız. Kadınlarımız ve gençlerimizle çalışacağız. Çıktığımız bu yolda umut meşalesini ele alıp taşıyacak genç neferiniz, ben olacağım en önde ben taşıyacağım sizlere de hiç düşecek vicdanı hür fikri hür gençlere destek vererek örgütümüzü tüm kademeleri ile umudumuzun mimarı Ekrem başkan için ve çıkacak Belediye Başkanı  için gecemizi günümüze katarak Tuzla’yı demokrasinin temel taşı olan Cumhuriyet Halk partimize tekrar kazandıracağız. Ben artık Nazım’ın dediği gibi fakat artık ümit yetmiyor bana ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum ve hekim CHP’nin  Tuzla’da bağrında yetişen bir fidanı şimdi Hasat zamanı iktidar toplayacağı sokaklarda arkadaşlar iktidar toplayacağız. Hepimiz Tuzla’da umudun barışın adaletin şarkısını söylemeye davet ediyorum… Tuzla’yı tekrardan kazanmaya sessizliğe davet ediyorum ve sizleri çok seviyorum var olun sağ olun” dedi ve sözlerini tamamladı.

Exit mobile version