1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Eski bakandan İmamoğlu’na mektup: “CHP liderlik koltuğuna oturmanın en güvenli yolu…”

Eski bakandan İmamoğlu’na mektup: “CHP liderlik koltuğuna oturmanın en güvenli yolu…”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Getting your Trinity Audio player ready...

Eski Turizm Bakanı ve gazeteci Ahmet Tan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seslendiği yazısında, “Bu saatten sonra CHP yeni bir aday bulamaz. Hele senin gücüne yaklaşabilecek bir başka aday hiç bulamaz. CHP liderlik koltuğuna oturmanın en güvenli yolu, İstanbul’u bir kez daha açık ara kazanmaktır” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun 2024 Mart ayındaki yerel seçimlerde, meclis çoğunluğunu da kazanarak başkan olması durumunda CHP liderliği için yolunun daha da açılacağını kaydeden Tan, “Bu hır gür arasında kurultaydan ancak çıksa çıksa Kılıçdaroğlu’nun halefi bir ‘genel başkan’ çıkabilir. Oysa hem CHP’nin hem ülkenin kurtuluşu için Türkiye’ye artık ‘lider’ gerekiyor.

Eğer parti içi bir mücadele ile vakit kaybedersen, CHP bir başka adayla seçime gitmek zorunda kalır da İstanbul kaybedilirse, siyasi geleceğin sıfırlanır. Kendine de İstanbul’a da yazık edersin” diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayın…

Eski bakandan İmamoğlu’na mektup: “CHP liderlik koltuğuna oturmanın en güvenli yolu…”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.