1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Son Dakika… Ümit Özdağ: Suriyelileri İçişleri Bakanı olarak yollayacağım

Son Dakika… Ümit Özdağ: Suriyelileri İçişleri Bakanı olarak yollayacağım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Getting your Trinity Audio player ready...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda kimi destekleyecekleri konusunda yaptıkları görüşmelerde mutabakat metnini cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘na sunduklarını belirterek, bu konuda Millet İttifakı’nın kararını beklediklerini söyledi.

Gelişmeler üzerine Özdağ ile Kılıçdaroğlu bugün saat 11.00’de parti genel merkezinde Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili ortak basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıya dakikalar kala Ümit Özdağ, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

CHP Gençlik Kolları’nın duvarlara “Suriyeliler gidecek” yazdığı görüntüleri alıntılayan Özdağ, “Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım” dedi.

Saat 11.00’i işaret eden Özdağ, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin.”

 

Son Dakika… Ümit Özdağ: Suriyelileri İçişleri Bakanı olarak yollayacağım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.