Advert
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Erzurum Kültürünün Damak Tadı Cağ Kebabı Maltepe’de yenir… 

Erzurum Kültürünün Damak Tadı Cağ Kebabı Maltepe’de yenir… 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orta Asya’ da “toy” adı verilen sığır şölenlerinden gelen, özenle hazırlanan harcıyla marine edilen, meşe odununa yatırılan, nefis yağlı kuzu budunun, cağ adı verilen özel şişlerle lavaş eşliğinde sunulan, Erzurum kültürünün vazgeçilmezi olan Cağ Kebabı; Maltepe “Kosor”  da yenilirse tadına doyum olmaz.

Kosor cağ kebap yılındır Erzurum kültürünün vazgeçilmezi olan bu lezzeti müşterilerine sunmaktadır. Cağ kebabının oluşturulmasındaki her aşamada en iyi lezzetin oluşması için hassasiyetle çalışılmaktadır. Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu “Kosor” cağ kebabı Erzurum’un vazgeçilmez damak tadanlarından en iyisi olarak tescillenmiştir.

Kosor Cağ Kebap, merkezi konumda bulunan ve estetik olarak tasarlanan Maltepe’de mekânında, hiç bir yerde tadamayacağınız nefis lezzetleriyle siz değerli müşterilerine hizmet etmekten gurur duyar…

Hüseyin Şahin Dede’nin çay burada içilir diyerek gittiğimiz Kosor Çağ kebap işletmecisi Ufuk Ayyıldız ustanın güler yüzlü, misafirperverliği çay ikramından sonra da lezzetine doyum olmayan çağ kebap ve kadayıf dolması ikramı dadaşın misafirperverliğini de göstermiş oldu. Oğlak veya kuzu etinden yapılan, odun ateşinde pişirilen bu kebabın seveni de henüz bilmeyeni de çok. İşte bu nedenle Solmedya haber sitesi olarak duyurmaya çalıştık.

Altını kalın harflerle çiziyorum çağ kebap Maltepe Kosor Çağ kebapta yenir, duyan duymayana, bilen, bilmeyene bu mekânı bildirsin.

Eşe dosta haber vermeyi, en yakın zamanda kosor cağ kebap mekânına doğru hep birlikte lezzet dolu bir yolculuğa çıkmayı unutmayın. Zaten bir kez gidince müdavimi olacak, bir oturuşta kaç tane yiyeceğinizi sayamayacak hale geleceksiniz, eminiz.

Erzurum Kültürünün Damak Tadı Cağ Kebabı Maltepe’de yenir… 
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin