Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Vietnam’ın “VINFAST” otosu görücüye çıktı, bizim “TOGG” Nerede?

Vietnam’ın “VINFAST” otosu görücüye çıktı, bizim “TOGG” Nerede?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 Paris Motor Show’da Vinfast: Vietnamlı standın SUV’leri incelendi, görücüye çıkan  VINFAST (Vietnam) ,  TOGG (TC) solladı mı?..!!

Birkaç yıl önce bölgemizde hâlâ bilinmeyen genç Vietnamlı otomobil markası Vinfast, belirtilen hırslarla Porte de Versailles’a geri dönüyor. Fotoğraflarımızla stok yapıyoruz.

 

2018 yılında Vietnam, Hanoi’de kurulan otomotiv markası Vinfast, 1993 yılında kurulan Vingroup holdinge ait çok daha büyük bir kuruluşun parçasıdır. Otomotiv tarafında, Vietnamlı üretici artık Avrupa’ya yatırım yapma isteklerini gizlemiyor. Amerika Birleşik Devletleri) ancak rekabeti kızdırmak için fiyat/performans oranına sahip bir dizi elektrikli SUV ile rakamları telafi etmek için değil… Çinliler dâhil.

Altın bir garanti

Bu nedenle Vinfast, standında birkaç modelle bu yıl Paris Otomobil Fuarı’na bir kez daha yatırım yapıyor. Özellikle, dört tekerlekten çekişli sıfır emisyonlu bir aile SUV’si olan VF8, piyasaya sürüldüğünde iki pil seçeneğiyle sunuluyor: birincisi 82,2 kWh (358 hp) ve ikincisi 87,7 kWh (408 hp) . 420km ile 447km arasında ilan edilmiş bir özerklik. Son olarak, VF8’in 10 yıl veya 200.000 km garantisi olacak, bu konuda rekabet havuzuna atılan bir arnavut kaldırımı cehennemi…

 

Fransızlar ateş hattında

 

Mondial’deki Vinfast standındaki bir diğer yenilik ise teknik özelliklerini henüz bilmediğimiz ancak özellikle Peugeot’ların çiçek tarhlarında avlanacağını bildiğimiz çok kompakt kentsel SUV VF6 (yaklaşık 4.25m). 2008 ve diğer gelecekteki elektrikli Renault Captur. Vinfast’ın bu yıl Paris’te sunduğu ürün yelpazesi, zengin ve teknolojik donanıma sahip modeller ve malzeme, montaj ve finisaj açısından kalite standartlarına oldukça yakın olan genç Asyalı üreticinin kaydettiği ilerlemeyi her durumda gösteriyor.

 

Peki, bizim TOGG nerde. Niye gözlemciye çıkmadı? Teknik bilgileri ve fiyatı nedir. Bu fuarda çok dikkat çeken nokta  50 den fazla  % 100 elektrik, veya Benzin+Elektrik , yeni otomobil olması. Ama daha çok önemlisi,   HYDROJEN MOTOR otomobiller dikkatimi çekti. Sahsım özellikle deneme araç kullandım. Çok rahat, enerji olarak tamamen PETROLDEN KURTULMAK,  bağımsızlık için gelecek senelerin otoları olacak.

Didier Michel

Vietnam’ın “VINFAST” otosu görücüye çıktı, bizim “TOGG” Nerede?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin