1. Haberler
  2. Medya
  3. Erdoğan ve Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu planı belli oldu! ‘Açıklamaya zorlayarak…’

Erdoğan ve Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu planı belli oldu! ‘Açıklamaya zorlayarak…’

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Getting your Trinity Audio player ready...

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin cumhurbaşkanı adaylığı konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sıkıştırdığını ve “6’lı masayı dağıtmayı hedeflediğini” yazdı.

Selvi, Bahçeli ve Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na yönelik “Aday mısın, değil misin” diye sorduğunu hatırlatarak, “Erdoğan ve Bahçeli’nin stratejisi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nu, ‘Aday mısın değil misin?’ diye köşeye sıkıştırmaya devam edecekler” ifadesini kullandı.

Selvi şöyle devam etti:

“Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu arasında müthiş bir taktik savaşı yaşanıyor. Erdoğan ve Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu adaylığını açıklamaya zorlayarak 6’lı masayı dağıtmayı hedefliyor. Aynı şekilde Kılıçdaroğlu’nun adaylığını da garanti altına almayı amaçlıyorlar.

Kılıçdaroğlu’nun yaklaşımı da netleşti. 6’lı masadan karar çıkmadan ben adayım demeyecek. Ama cumhurbaşkanı adayı gibi çalışacak.”

Yazının tamamı için tıklayın!

Erdoğan ve Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu planı belli oldu! ‘Açıklamaya zorlayarak…’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.