1. Haberler
  2. Gündem
  3. AKP’li Şamil Tayyar’dan Kılıçdaroğlu’na tehdit

AKP’li Şamil Tayyar’dan Kılıçdaroğlu’na tehdit

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Getting your Trinity Audio player ready...

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, KPSS’den yüksek puan alan ancak sözlü mülakat nedeniyle elenen yurttaşların durumunu görüşmek üzere Milli Eğitim Bakanlığı’na giden ancak içeri alınmayan CHP’li lider Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

 

AKP’li Tayyar, Kılıçdaroğlu’nun Merkez Bankası ve TÜİK’e de gittiğini hatırlatarak, “Sandık dışı her çabanızın karşısında durur, sokakları dar ederiz” ifadesini kullandı.

Sosyal medya platformu Twitter’dan paylaşım yapan Tayyar’ın ifadeleri şöyle:

“Hadi Merkez Bankası, TÜİK anladık, şov yaptık, konuştuk, güldük, geçtik. Şimdi MEB. Sahiden suyu çıktı. Niyet ‘sivil itaatsizlik’ oluşturup sokakları hareketlendirmekse meşruiyet zeminini kaybedersiniz. Sandık dışı her çabanızın karşısında durur, sokakları dar ederiz.”

AKP’li Şamil Tayyar’dan Kılıçdaroğlu’na tehdit
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin