1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Emir’den ‘asgari ücret’ iddiası: Görüşmeler tıkanacak, Erdoğan ‘babalık’ yapacak

Emir’den ‘asgari ücret’ iddiası: Görüşmeler tıkanacak, Erdoğan ‘babalık’ yapacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Getting your Trinity Audio player ready...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Meclis’te bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada 2022 yılı için belirlenecek asgari ücret için “Toplumun, işçilerin beklentilerini karşılan ciddi bir asgari ücret artışı yapacağız. Düşük gelirli asgari ücretle çalışanlar için bir bayram havası yaratacaktır” demişti.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, 2022 yılı için belirlenecek asgari ücret görüşmelerine ilişkin AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oynayacağı role dikkat çekti.

“Bu hafta yine asgari ücret üzerinden bir orta oyunu oynanacak” diyen Emir, “Önce taraflar anlaşamıyor gibi yapılacak, görüşmeler tıkanacak ve babalık yapma rolü her zamanki gibi Erdoğan’a bırakılacak” ifadelerini kullandı.

Emir’in Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Emir’den ‘asgari ücret’ iddiası: Görüşmeler tıkanacak, Erdoğan ‘babalık’ yapacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin