Advert
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Erdoğan’a Açık Mektup

Erdoğan’a Açık Mektup

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Sayın Cumhurbaşkanı
Sayın Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan
Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarak başladığım bu açık mektubumun size ulaşıp  ulaşmayacağı konusunda tereddütüm olsa da ulaşmasını umduğum bu mektubumu başında bulunduğunuz partinin tüm teşkilatlarına ve partililerinizce de görülüp, okunması için ‘Kamuoyuna Açık Mektup’ başlığıyla yazdığımı bilmenizi isterim.
Sayın Cumhurbaşkanı
Ak Parti Genel Başkanı
Avrupa demokrasisine büyük katkı sunan ve tüm dünyada gelişen Sivil Toplum Örgütçülüğünün ne kadar önemli olduğunu son yerel seçimlerde sanırım siz de anlamışsınızdır. Ve o zaman es geçilen bu  önemli kurumlar size çok sevdiğiniz  İstanbul’u kaybettirmiştir.
Bu kayıpta göz ardı edilmeyecek düzeyde önemli rol oynayan Sivil Toplum  Örgütçülüğünün gözden kaçırılmaması adına partiniz teşkilatlarına  verdiğiniz emirleri ve her teşkilatta oluşturduğunuz “STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcıları” adındaki kurumlarınızında sizin de benim gibi çok şikayetçi olduğunuz, tabela dernekçiliğinin ötesine geçemediklerini biliyor musunuz?
Bildiğinizi sansanızda başta partinizin STK’lardan sorumlu Başkan yardımcıları olmak üzere İl Başkanlarınız da bihaberdir. Bunun en açık ve bariz örneği benim iki dönemdir başında bulunduğum STK’nın ulusalcılar tarafından ele geçirilmesi öncesi yaptığım tüm girişimlerin, gerek İstanbul İl Teşkilatına gerekse ilimin adını taşıyan Ardahan ve Ardahan’lı Milletvekillerinin hatta en yakınınızda bulunan danışmanlarınızca ve ilçe teşkilatınızca anlaşılamamasıdır. Tam tersi Ardahan adını taşıyan önemli bir kurum olan stk’yı partilileriniz katkılarıyla alan ulusalcıları arayıp, kutlayanlardır.
Sayın Cumhurbaşkanı,
Ak Parti Genel Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan
Konunun önemini anlayan ve İstanbul’a  Bin 450 km. uzaklıkta bulunmasına rağmen, ilgi ve alakasından  dolayı buradanda bir kez daha teşekkür ettiğim AK Parti Ardahan  İl Başkanı Kaan Koç’un da bildiği konu AK Parti İstanbul İl Başkanlığına bağlı STK’dan sorumlu Başkan  yardımcısı Emin bey’ce, ulusalcıların katkısıyla ele geçirdikleri STK’ya Başkan olan kişinin CHP’li Belediye Başkan Yardımcılığını yaptığı partinizin Ataşehir ilçe Başkanı, Ardahan’lı İstanbul Kadın Milletvekili ve Ardahan’lı ekonomiden sorumlu başdanışmanınıza konuyu uzun uzun sesli ve yazılı olarak anlattığım ama anlaşılmadığım bu önemli olayı kavrayamamış, kendilerine yaptığım yazılı, tek tek isimli ve telefonlu uyarımın farkına varamamış, anlayamamış bu yetmezmiş gibi önemli bir ilin, nüfusu yoğun olan kentin STK’sının ulusalcılara teslim edilmesine katkı sunmuşlardır.
Bu yetmezmiş gibi gerek kongre öncesi gerekse sonrasında ulusalcıları arayıp kutlamışlardır..
Bu nedenle önümüzdeki seçimde bu kadrolarla kazanacağınızı düşünüyorsanız yanıldığınızı belirtir saygılar sunarım..
Yani bu mektup yazıldığında Atı alanın Üsküdar’ı değil yerel seçimden sonra iktidara da geçeceğini şimdiden bilmenizi istedim vesselam
Gazeteci Fakir Yılmaz
AGC Başkanı

Erdoğan’a Açık Mektup
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin