1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Umut Partisi Genel Başkanı Bozkurt; Gereken dersi aldık mı!

Umut Partisi Genel Başkanı Bozkurt; Gereken dersi aldık mı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Getting your Trinity Audio player ready...

Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada; “Maalesef yurdumuzun birçok bölgesinde aynı anda meydan gelen Orman yangınlarına ülkece şahit olduk. Can damarımız olan ormanlarımıza yapılan bir sabotaj girişimide olabileceğini değerlendiriyoruz.

Orman yangınlarıyla mücadelede birinci sorumlu Orman ve Şehircilik Bakanlığıdır. Bakanlık orman yangınları ile mücadele kapsamında her türlü senaryoyu hazırlamalı, bölgede bulunan kamu ve özel kurumları, ayrıca bölgede yaşayan sivil halkıda kapsayacak şekilde Orman yangın tatbikatları yapmalıdır. Orman Bakanlığına ayrılan bütçeye gelişen teknolojiyi yakalayacak tüm teknik ekipman kalemleri konulmalıdır.

Böyle dönemlerde tüm siyasi partiler, kurum ve kuruluşlar suçlu aramak yerine tek bir vücut olmayı başarabilmelidir.

Ormanlarımız ülkemizin can damarıdır. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirastır.Ormanlarımıza sahip çıkmak sorumluluk ile olur. Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile halkımızı sorumluluğa ve ağaçlandırma faaliyetlerine destek vermeye davet ediyor, orman yangınlarında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.”Dedi.

Umut Partisi Genel Başkanı Bozkurt; Gereken dersi aldık mı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin