Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Abdullah Ağar uyardı! Yangınların ardında 5 büyük tehlike

Abdullah Ağar uyardı! Yangınların ardında 5 büyük tehlike

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, ormanlara yönelik sabotajların ulusal ve küresel tehlikelerine karşı önemli uyarılarda bulundu.

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, ormanlara yönelik sabotajların ulusal ve küresel tehlikelerine karşı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda önemli uyarılarda bulundu.

Türkiye son sekiz gündür orman yangınları ile boğuşuyor. Eş zamanlı çıkan yangınlar herkesin aklına sabotaj iddialarını getirmişti ki, çok geçmeden orman yakmaya çalışan kişiler yakalandı. Hemen ardından terör örgütü PKK’nın uzantıları yangınları üstlendi.

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Öğretim Görevlisi ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar ise, yangınlar aracılığıyla kurulmak istenen tuzaklara karşı uyararak, söz konusu sabotajların hem ulusal hem de küresel tehlikelerine dikkat çekti.

MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Ağar, yangınlar üzerinden yapılan sabotajların ulusal düzeydeki tehditlerini, ”Asıl mücadeleden uzaklaştırır, toplumsal moral yıkımı oluşturur ve bir milleti diz çöktürmeye, bozguna uğratmaya, birbirine düşürmeye çalışır!” şeklinde özetledi.

EKOSİSTEMİ KATLEDİYOR

Sabotajların ekosistemi, dolayısıyla tüm dünyayı tehdit ettiğine de değinen Ağar, ”Milyonlarca – milyarlarca canlıyı öldürür ve ekosistemi, geleceği, ümidi katleder” ifadelerini kullandı.

 

Abdullah Ağar uyardı! Yangınların ardında 5 büyük tehlike
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin