CHP Selim İlçe Başkanı Barış Koç, “Esnafımıza sahip çıkalım” çağrısı yaptı

CHP SELİM ilçe başkanı BARIŞ KOÇ Sol Medyaya yaptığı açıklamada, il merkezi ve ilçelerde neredeyse her gün her köşe başında açılan zincir marketlerin yerli esnafa kepenk kapattırdığını dile getirdi.

Esnaf ve sanatkârların sorunlarıyla daha önce CHP milletvekilleri ile saha çalışması yaptıklarını da hatırlatan Başkan Koç, hazırladıkları raporları il başkanlığımızda CHP Genel Merkezine gönderdiklerini belirtti.

Selim’li Hemşerilerine Barış Koç’un Mesajı:

Değerli hem şehirlilerimiz; ilçe merkezimizde zincir marketler yerli esnaflarımızı bitirme noktasına getirdi. Onların ticaret yapmasına karşı değiliz ancak, ulusal mağaza zincirleri zücaciye, manifatura, mont, palto, kazak pijama, yazlık kıyafet; kasap, manav, şarküteri; çorap, iç çamaşırı vs. gibi tüm tüketim mallarıyla piyasaya hakimler, ama yerli işletmelerin bu durumda onlarla rekabet etmesi mümkün değildir. Dolayısıyla yerli esnaflarımız para kazanma şansına sahip olmaktan çok uzak. Görünen o ki esnaflarımız ve sanatkârlarımız zor durumdadır. Sorunları giderek artarken ayakta kalmakta zorlanıyorlar.

Biz özellikle yurttaşlarımızdan rica ediyoruz, tüketim maddelerinizi küçük bakkal esnaflarımızdan temin edelim, onlarla beraber bu zor süreci atlatalım unutmayalım ki ilçemizdeki esnaflarımız bir çoğumuzun sırdaşı, arkadaşı, sorunlarımızı paylaşabildiğimiz iyi günde kötü günde beraber ağlayıp güldüğümüz insanlardır.
Tüm halkımızdan ricamızdır SELİM ESNAFINA SAHİP ÇIKALIM. Tüm Selimli vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı iletiyorum.

Exit mobile version