1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’na ‘Atatürk ne ise Abdülhamit odur’ tepkisi

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’na ‘Atatürk ne ise Abdülhamit odur’ tepkisi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Getting your Trinity Audio player ready...

İYİ Parti Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu sabah İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Ağıralioğlu’nun “”Abdülhamit neyse Atatürk odur..” sözlerine Gazeteci Fethi Akar sosyal medyadan tepki gösterdi.

İyi Parti Milletvekili arkadaşı Aytun Çıray “Tarihimizi inkâr etmiyoruz… Ancak “Abdülhamit neyse Atatürk odur.” sözünü ben kabul etmiyorum.” Diyerek tepki gösterirken, tarihçi Sinan Meydan da itiraz etti.

SİNAN MEYDAN DA TEPKİ GÖSTERDİ

Tartışmaya Tarihçi Sinan Meydan da katıldı. Sosyal medyadan Aytun Çıray’a yanıt veren Meydan “Atatürk bir bağımsızlık savaşı verip vatan kurtardı,ülke kurdu,Abdülhamit hangi bağımsızlık savaşını verip neyi kurtardı?Abdülhamitlerin batırdığı ülkeyi, Atatürk kurtardı. Abdülhamit istibdanına karşı “Vatan ve Hürriyet Cemiyetini” kuran Atatürk’ü, Abdülhamit’le eşitlemek çirkin.” dedi.

 

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’na ‘Atatürk ne ise Abdülhamit odur’ tepkisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.