1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sağlık Bakanı Koca, Sağlık Bakanlığı’ndaki Menzilciler sorusuna yanıt verdi

Sağlık Bakanı Koca, Sağlık Bakanlığı’ndaki Menzilciler sorusuna yanıt verdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Getting your Trinity Audio player ready...

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CNN Türk ekranlarında gazeteci Cüneyt Özdemir’in sorularını yanıtladı. Özdemir’in Dr. Ali Edizer’in görevden alınmasının Menzil Tarikatı’nın büyükçekmece escort bakanlıktaki rolüyle ilgili yönelttiği soruya yanıt veren Koca, “Beynini, zihnini kiraya vermiş hiçbir kimse ve bir şekilde bir yerde odaklanma noktasındaki her düşünceye karşı olacağımızı ve bununla mücadele edeceğimizden emin olsun” dedi.

Özdemir’in sorusu ve Koca’nın yanıtının tamamı şöyle:

Cüneyt Özdemir: Bir başhekim yardımcısının görevden alınması çok konuşuldu, bu vesileyle de Sağlık Bakanlığı’nda Menzil Tarikatı’nın örgütlendiği tartışılıyor. Siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz

Fahrettin Koca: “Vatandaşlarımız şundan fındıkzade escort emin olsun beynini, zihnini kiraya vermiş hiçbir kimse ve bir şekilde bir yerde odaklanma noktasındaki her düşünceye karşı olacağımızı ve bununla mücadele edeceğimizden emin olsun.”

NE OLMUŞTU?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesaplarından Medeni beyoğlu escort Kanun’u ve tek eşliliği hedef alan paylaşım yaptı. Edizer, gündem olması ardından açıklama yaparak sözlerini savunmuştu.

Sağlık Bakanı Koca, Sağlık Bakanlığı’ndaki Menzilciler sorusuna yanıt verdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin