1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Albayrak: Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum

Albayrak: Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Getting your Trinity Audio player ready...

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kur yükselişi ile ilgili soruya, “Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum” yanıtını verdi.

NTV yayınında Yeni Ekonomi Programı’nı değerlendiren Dünya Gazetesi yazarı ve yönetim kurulu başkanı Hakan Güldağ, Albayrak’a toplantı çıkışında döviz kurlarındaki durumu sorduğunu aktardı.

Güldağ, Albayrak’ın “Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum. Sanayimiz güçlü. Oraya hiç bakmıyorum. Kur artık bizim elimizde” dediğini aktardı.

Yeni Ekonomik Programı’nın açıklamasından kısa süre önce dolar ve euroda yeni tarihi zirveler gelmişti.

Dolar 7.8542 TL’ye kadar yükselirken, AVRO ise 9.1677 TL seviyesine çıktı. Çift hanelere gelen sterlin 10.1059 TL ile zirve yaptı.

Dolar şu dakikalarda 7.84 TL, AVRO 9.16 TL, sterlin ise 10.10 TL’nin üzerinde seyrediyor.

Albayrak: Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin